Gyakori kérdések az Ecommerce Expóról (+ így generálj leadeket marketingrendezvényeken)

Ezt a cikket akkor olvasd el, ha az Ecommerce Expón találtál ránk először. Elolvashatod kérdéseidre a választ és megtudod, hogy milyen csatornákon követheted a Kreatív Kontrollt. (Tőlünk kaptad a Kontent magazint a Kreatív Kontroll standjánál, illetve Sipos Zolit hallhattad előadni is.) Emellett azt is megtudod, hogy hogyan érdemes egy kiállításon leadet generálni.

Tetszik a Kontent? További olvasnivalóink is vannak!

Egy évben 4 lapszám jön ki, az előfizetés jelképes 4000 Ft (ebben már a postázás is benne van). Fizess elő a Kontent magazinra. A most olvasott blogon szövegírásról, tartalommarketingről, e-mail és online marketingről olvashatsz sok-sok esettanulmányt és konkrét „így csináld meg lépésről lépésre” cikkeket. Az oldalnak van előfizetői része: a legjobb és legértékesebb anyagokat tesszük előfizetés mögé (amely csak havi nettó 6000 Ft). Tervezünk „konkurenciakizárást”, hogy az előfizetőink biztosak lehessenek abban, hogy a konkurensük nem olvassa a magyar szövegírás legújabb trendjeit. Az előfizetés részleteit itt találod.

Az Ecommerce Expo anyagai

A kollégáim a szünetekben veled beszélgettek, de az előadások alatt beültek 1-1 terembe, és percről percre leközvetítették az előadásokat. Ezt azért csináljuk így, mert amúgy is jegyzetelünk és tanulunk, de a közönségünk is szeret tanulni, akkor már csináljuk publikusan. (Egyébként talán az egyetlen digitális ügynökség vagyunk idehaza, amely nem pusztán ügyfelekkel, hanem közönséggel bír.) Dani (senior copywriterünk) a Marketing & Vevőszerzés teremből közvetített Balázs (direct response copywriterünk) a Konverzió & Lojalitás eseményeit rögzítette Jó olvasást!

Szövegírást bíznál ránk?

Itt találod néhány (hangsúlyozom: néhány) szövegírási szolgáltatásunkat. Ezek belépőtermékeink (hangsúlyozom: belépőtermékeink), és a többségük fix áras. Pontos árajánlathoz meg kell ismernünk a projektedet, illetve azzal is számolj, hogy a legjobb szövegíróink nem a legolcsóbbak. A marketingszoveg.comon olvasott szakmai cikkeket senior szövegíró írná meg neked 30 000 Ft-ért, egy 4-5%-on konvertáló landing page 50 000 – 100 000 Ft (de írtunk március elején 200 000 Ft-ért is). landing_stat

Ez egy oldalunk sales konverziója. Itt minden egyes konverzió egy 35 000 – 45 000 Ft-os jegy eladását takarja.

Ha szeretnél ilyen anyagokat, akkor írj valamely elérhetőségünkön minél hamarabb. (Azért minél hamarabb, mert a legjobb íróink április végéig be vannak táblázva.)

Így generálj leadeket egy kiállításon (4 lépésben)

Read More